淘大附近有一间成日爆场嘅西餐厅,相信系唔少人嘅口袋餐厅,菜肴有质素之余,间唔中仲有新菜式推出,无论lunch定dinner我都已经encore多次!芥末牛肉沙律($88)质地鲜嫩美味嘅五成熟切片牛加上新鲜爽脆沙律菜,沙律醋及微微wasabi辛辣香气作调味,口感丰富又清新,系必点开胃菜之一!牛油果他他脆鱼汉堡($96)平时食牛肉汉堡比较多,今次试鱼堡!汉堡包经烘烤至松脆,加上酥脆炸鱼及浓郁熟牛油果切片,汉堡入面嘅蕃茄及生菜,增加口感又解腻。配菜就有经典炸薯条,新鲜炸起嘅薯条,外脆内软,每次都想追加!柚子脆皮猪手($178)恭喜发财!横财就手!新年必食猪手,呢度嘅猪手真系份量十足,适合叫嚟同家人朋友分享。猪手外皮烤至金黄酥脆,咬下去时发出脆脆声音,内部则湿润多汁。柚子汁酸甜风味为猪肉带来清新感,令整道菜更加爽口。软壳蟹海鲜煲($108)唔少得一尝新菜式,呢道菜以软壳蟹和番茄香草汁为基础,软壳蟹外层酥脆,还有青口、虾等海鲜,搭配著浓郁番茄香草汁,用埋配搭嘅蒜蓉包蘸汁一流,如果多两块包就更好了!