餐厅: Hidden和洋食屋
资讯:

2023-08-28 186 浏览
平时系九龙湾返工,间唔中都会去和洋食堂食饭,原来lunch time 系一间普通既日本菜餐厅,夜晚会变做一间有得玩又有得食既cafe,除左一般board game 之外,仲有飞标、街机,而且仲有live band, 好岩放左工之后黎依度轻松下!寿喜烧锅套餐 A4黑毛和牛寿喜烧 $148和牛雪花纹理清晰,口感嫩滑,寿喜烧汤底香甜浓郁,配埋蟹柳、冬菇、金菇、芋丝、萝卜、娃娃菜、豆腐等配料,吸收晒汤底既味道,好正!吉列鱿鱼圈 $38 (跟餐追加小食)即叫即炸,上枱时仲系热辣辣,鱿鱼圈外脆不油腻,口感软嫩,虽然系加购,但份量一啲都唔少,抵食!牛油帆立贝蟹子茶渍饭 $118之前食过三文鱼茶渍饭觉得几好食,晚餐仲有帆立贝拣,一于试下!首先将茶加入饭入面再捞均,味道清甜带有鲣鱼汤味,加左蟹子同饭素,增加口感。帆立贝好大粒,肉质厚实鲜味!

寿喜烧锅套餐
A4黑毛和牛寿喜烧 $148

吉列鱿鱼圈 $38 (跟餐追加小食)

牛油帆立贝蟹子茶渍饭 $118