2022-04-02 1675 浏览
呢间坤记糕品已经攞过好多次米芝莲既推介,传统既糕点都可以咁受到注目,有机会就去买黎试下🤩去到既时候见到门面摆好左好多唔同款式既糕点,包装好晒,客人黎到可以自己睇下想食咩就买。呢度最出名既应该系佢地既白糖糕、砵仔糕、红豆糕同埋芝麻糕。当然佢地仲有埋其他款既传统糕点,都好多捧场客。 1⃣️芝麻糕($13)本身我就好钟意食芝麻糊🤤见到芝麻糕就好想食。呢度计钱方式好特别,系跟重量收费既😯拣好要咩之后,姐姐就会帮你攞件糕品磅重计钱。我今次呢件芝麻糕就$13。讲真价钱就略贵la,不过都几好食,值得一试既😋芝麻糕有成九层,钟意佢食落唔会太甜,质感有啲似冻糕咁,有弹性既。食落芝麻味几香,仲感觉食到少少细细既芝麻碎。钟意芝麻味甜品既人应该都会钟意食👍

1⃣️芝麻糕($13)
芝麻糕
芝麻糕