2021-03-17 1697 浏览
前几个post已经介绍过呢间餐厅 不过上次净系食咗块🍪同埋叹咗杯☕️今次白色情人节就黎同男朋友食晚餐🥰我谂呢度系做上班一族生意 所以weekend夜晚都冇人😅呢间餐厅系主打pizza,另外佢好吸引嘅地方系happy hour $38杯🍺仲做去到8点🥂不过就指定红白气酒🍷同埋1款啤酒🍺先有呢个优惠...cocktail就完全冇优惠...𠮶晚我哋6点半就入咗去 二话不说嗌2杯酒先🤩🤩🍸White Wine: ST Della Venize, Pinot Grigio, Italy (HH $38)佢tasting notes所讲嘅fruity味就完全饮唔到😂但烟薰味就几重 愈摊得耐愈劲🍾Prosecco: Antica Vigna, Prosecco Extra Dry, Italy (HH $38)呢杯Prosecco就饮到果味💛而且好清新💚仲同我哋之后嗌嘅pizza好夹🍕🍕Carnivora 肉食派对 $168呢款有少少贵😅馅就有Mozzarella🧀番茄酱🍅Salami、意式烟肉🥓、意式辣肉肠佢整到有啲过㶶😂但系馅系正嘅!番茄味好足够 烟肉同辣肉肠份量都多 如果再多啲芝士就好😋🍝Las
今次白色情人节就黎同男朋友食晚餐🥰
我谂呢度系做上班一族生意 所以weekend夜晚都冇人😅
𠮶晚我哋6点半就入咗去 二话不说嗌2杯酒先🤩🤩

🍕Carnivora 肉食派对 $168

🍝Lasagna 意式千层面 $88
成个Menu唯一一款pasta😅就算唔系主打pasta都可以加多两款啫😅😅😅
呢款有啲细份😟但系就超好食 每一层都系浓浓嘅肉酱同埋芝士🤩
因为我同男朋友都细食 所以系啱啱好
但系正常食量咪会唔够😅

Any肥 呢间餐厅无论系食件蛋糕🍰叹杯咖啡☕️定食个晚餐都好舒服 仲可以坐室外💖我诚意推荐的❤️🧡💛💚💙