2016-02-26 1578 浏览
有日放工同班同事happy hour完。肚仔餓餓咁。諗緊食乜嘅時候。行過L Square見到火山燒! 大大個牌寫住串燒放題! 心諗會唔會係求奇任食放題。。 擔心中伏。但係又諗唔到食乜。就決上去𥄫𥄫咩環境先! 上到去。人未多。牆身都有好多畫。裝修黎講算係幾認真! 見有位就立下坐低。幾個人飲完野都有d餓 即刻就係咁剔野食!! 先黎叫左個海鮮大拼盤之類嘅野! 佢拎黎比我地影下相之後就問我地想自己燒定廚房幫我地燒。咁就梗係廚房啦。唔洗自己睇火。。 再叫下d大路野雞翼。牛肉。蠔。多春魚之類。呢d都係自己燒! 燒到咁上下 廚房就燒完我地個海鮮大拼盤! 都好新鮮 又燒到啱啱好。唔會過熟! 值得一提係我地叫左個廚房燒嘅燒春雞。 見佢細細隻個樣冇乜特別。。 點知咬落去!!!燒得啱啱好之餘個皮又脆卜卜 肉又好多汁 忍唔住食完再叫多隻!!可惜係佢有限時。食到930就要還枱比下一輪。。。如果唔係更定食多佢幾隻蠔!! 所有野食都唔錯。食完大家都為冇中伏而鼓掌!! 唯一就係燒完走嘅時候成身都好大陣味。。。。