2022-07-05 1232 浏览
🙆🏻‍♀️ 小编谂起好耐冇去友利冰室X勿当奴食嘢,决定依日晏昼去帮衬![ 乱闯试食 ]🍽 乳猪卡邦尼意粉 😋😋😋😋第一次试中西合璧嘅意粉,感觉好新奇!🍝卡邦尼意粉属于正常水准,最令人期待嘅系乳猪,因为平时唔会专登叫嚟食。三件乳猪嘅皮都烧得相当脆口,咬落有微微猪油渗出,肉质都嫩,又唔会好咸,系会食完一件又接住食一件𠮶款好味!👍🏻 如果可以加多一两件就更好喇!😉 依个午餐仲包一罐汽水!🥤午餐 💵💵 约港币$70/人💁🏻‍♀️ 中午系佢哋最繁忙嘅时段,好多时都要排队等堂食。赶时间嘅打工仔,可以考虑外卖自取,份量都差唔多㗎!🙆🏻‍♀️ 最后,喜欢嘅话,欢迎follow @foodirectory.hk !

[ 乱闯试食 ]
🍽 乳猪卡邦尼意粉 😋😋😋😋

午餐 💵💵 约港币$70/人

乳猪卡邦尼意粉
2022-06-01
等候时间
5 分钟 (堂食)
乳猪卡邦尼意粉