餐厅: 利苑酒家
优惠: 食饭都有得赚里数? 仲唔即刻订台?
条款及细则:
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束。
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
2019-06-06 3345 浏览
爸爸妈咪钟意食中餐,前两日就去左出名质素好既IFC利苑首先上菜既系招牌菜叉烧。肥瘦适中,十分入味而且够晒稔,值得一试!粉丝蟹肉煲 好香好惹味 粉丝好有咬口黄金炸豆腐 上碟个阵已经冻晒虽然都仲系几脆但唔热真系差好远枝竹鹅掌煲份量十分多 有四只鹅掌十多块枝竹 十分入味但略咸 蒸蛋白十分出色 上面有好多虾肉同蟹丝,清清地好好食 蛋白都蒸得岩岩好 送饭一流最後仲嗌左个海鲜泡饭 爸爸妈妈十分钟意但我就觉得唔多够味好似食粥咁 值得一赞系职员会一直用瓦煲热住啲泡饭,再添依然热辣辣
爸爸妈咪钟意食中餐,前两日就去左出名质素好既IFC利苑
粉丝蟹肉煲 好香好惹味 粉丝好有咬口
黄金炸豆腐 上碟个阵已经冻晒