2018-09-25 3618 浏览
中秋之日 谢板隆恩 请食饭加比我地早收工到步之后 员工已经好快带我地入座 呢度嘅员工真系不得不赞 因为始终都系食海鲜餐 佢哋玩碗碟非常勤快 每个都面带笑容 唔好讲嘢食先 净系佢哋嘅service已经令你开心讲到嘢食嘅话令我觉得最可惜系芝士牛油焗龙虾 食得出个龙虾真系好鲜 但系用咗芝士同埋牛油黎煮 就cover左本身龙虾个鲜味 带点儿可惜 加上可能同事嗌嘅黎一餐 大部分都系口味比较浓味 去到后面食鲍鱼同埋咕噜肉就.....有啲食之无味🤔唔知道系厨房定系楼面决定𩠌菜上菜嘅次序 感觉上佢嘅次序唔系咁好 一下子太淡 一下太浓Btw佢个椒盐虾同埋椒盐鲜鱿真系好食 基本上每个同事都会抢住食值得回头 不过座位比较迫 如果想静静食个饭就要考虑清楚😂
中秋之日 谢板隆恩 请食饭加比我地早收工

讲到嘢食嘅话