餐厅: Morokok (家樂坊)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-09-15 625 浏览
🏕️Morokok旺角闹市空中花园🌲🌺🏺中秋节就到喇,又系时候同小朋友同埋屋企人欢渡中秋🌝!喺旺角嘅Morokok 餐厅都有中秋节主题🎊布置同teaset🍰☕ ,一于同daddy mammie同埋小朋友提早庆祝先🎉!一踏进Morokok就已经好有惊喜🎈!摩洛哥风圆拱门🏮好似走进时光隧道咁 , 室内餐厅8000呎,环境好大好有空间感啊!而枱与枱之间仲好阔落添啊而户外设有2000多呎神秘空中花园,仲摆放了多个巨型中秋摆设🎆!夜晚仲会开著晒灯饰💫,喺度赏月都唔错啊🌕✨✨!而Morokok 同 Littlebake 推出最受欢迎~🥮花好月圆下午茶。精致下午茶茶点:*班兰流心奶黄月饼*流心奶黄月饼一口冻虾杯花生炼奶薄饼泰式柚子沙律双色芒果糯米饭泰式沙嗲鸡肉串烧热水果茶特别推介🥮月饼,自家品牌,全人手制无添加,香港制造。而我就最钟意班兰流心奶黄月饼入口浓厚斑兰香,再加上淡淡咸蛋奶黄香,食落口唔会觉得腻添!而其余嘅多款Morokok泰式小食亦都好有水准,性价比高💯!今个中秋佳节,一定要黎Morokok 赏月打卡啊🌝!日期:9月8日至30日
应时段:14:00-18:30价钱:$268/2位 (原价:$
🏕️Morokok旺角闹市空中花园🌲🌺

一踏进Morokok就已经好有惊喜🎈!

而Morokok 同 Littlebake 推出最受欢迎~
🥮花好月圆下午茶。
精致下午茶茶点:
泰式柚子沙律
双色芒果糯米饭
泰式沙嗲鸡肉串烧
热水果茶
特别推介🥮月饼,自家品牌,全人手制无添加,香港制造。
今个中秋佳节,一定要黎Morokok 赏月打卡啊🌝!

日期:9月8日至30日

应时段:14:00-18:30
价钱:$268/2位 (原价:$498)

@morokok
#旺角闹市空中花园