餐厅: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
资讯:

2023-06-25 1174 浏览
有个friend推介我嚟中环呢一间疯狂小面食川菜💞💞位置就喺直中环Donki后边南记隔离嘅佳德商业大厦,餐厅装修充满古色古香嘅感觉🥢🥢今次我哋就拣咗一个BB辣度嘅疯狂肥肠面套餐 $109🤤🤤呢个餐就包咗一碗肥肠面🍜🍜🍜一份蒜泥青瓜🥒🥒一杯乌梅汁😋😋再加个红枣银耳汤😍😍 肥肠面嘅麻辣适中食落个身暖笠笠,肥肠够晒软糯,份量亦都相当多😋😋蒜泥青瓜可以中和个辣到👍🏻👍🏻蒜味浓郁,再加多杯酸酸甜甜嘅乌梅汁😚😚😚最后食返个冻嘅红枣银耳汤做甜品作结,真系超满足🤩🤩🤩另外我哋都拣咗个蕃茄牛肉面套餐 $98🥰🥰呢个餐就包括蕃茄🍅🍅牛肉面🍜🍜冰糖雪梨汁🍐🍐同埋成都老冰粉😋😋蕃茄汤鲜味十足🍅🍅🍅完全冇𠮶种青草嘅味道🥗仲有少少猪骨汤味🤤🤤成个蕃茄汤超浓郁🍅牛肉鲜嫩😍冰糖雪梨汁劲润喉👍🏻👍🏻最后再配埋一个有晒花生🥜芝麻😘提子干嘅成都老冰粉,冻冻地嘅冰粉,味道非常夹🤩🤩🤩食饱仲可以去附近Donki行街消化一下🛍🛍
有个friend推介我嚟中环呢一间疯狂小面食川菜💞💞

今次我哋就拣咗一个BB辣度嘅疯狂肥肠面套餐 $109🤤🤤
呢个餐就包咗一碗肥肠面🍜🍜🍜一份蒜泥青瓜🥒🥒一杯乌梅汁😋😋
疯狂肥肠面
份量亦都相当多😋😋蒜泥青瓜可以中和个辣到👍🏻👍🏻蒜味浓郁,
蒜泥青瓜
红枣银耳汤