招聘中
时薪
$16,000+
月薪
2018-09-25 96 浏览
中秋節咁岩老公放假,我又有得收早,老公約我睇Johnny English喎😍😍😍睇六點半,睇完都只係8.3左右同埋睇戲時又食咗薯片喎,唔係好肚餓,就搵啲輕量嘅嘢食啦喺中環附近呢間鐵牛,地點都算就腳,又唔係好多人,就食呢間啦呢間餐廳係食台式食物,落餸紙點完想食嘅嘢之後之後就去櫃面俾錢,比較自助式可能因為唔係好多人食物都黎得比較快先係你左老公買嘅芝士鹽穌雞,芝士味唔濃但有口感,鹽酥嘅味道比較龍,細細粒幾嫩滑幾好食而老公就帶咗我都有諗過叫嘅紅燒牛筋腩湯面,牛筋好嫩滑湯未有夠濃我自己就叫咗個蔥燒豬軟骨肉操拌麵,豬軟骨位置比較滑但係肉嘅部份就好熟太過嚡,肉燥都係過熟至於杯芋香珍珠奶茶其實都比較淡冇乜味不過因為其實座位都比較舒服而且又唔多人可以慢慢坐慢慢食都係一個唔錯嘅選擇

喺中環附近呢間鐵牛,地點都算就腳,又唔係好多人,就食呢間啦

可能因為唔係好多人食物都黎得比較快

至於杯芋香珍珠奶茶其實都比較淡冇乜味