2021-11-12 226 浏览
大阪過江龍🍜一早已經book mark咗😜今日嚟到中上環食lunch😋中午12點已經開始排隊🥲❣️鯛白湯拉麵🍜喜歡柚子口味嘅朋友一定要試😆湯底充滿着濃濃嘅魚湯但一d都唔腥,特別之處係亦都有淡淡的柚子味,面裏面有魚肉碎,洋蔥,叉燒,旁邊黃色嘅係柚子醬,用黎中和一下👏🏼❣️鯛沾麵,聽說會好快賣哂,所以一定要試😎伴住乾冰上嘅麵一上枱就好eye catching👀❣️呢度嘅麵同一般嘅拉麵好唔同,有啲似中國嘅刀削麵,原來咁樣係有更加強嘅掛麵效果😍淡淡食落去都好似飲緊一小啖湯咁樣,麵質非常之好👍沾麵湯頭裏面都有洋蔥叉燒粒魚肉碎👏🏼❣️唯一問題係食到最後面開始凍湯亦開始凍感覺有啲冷冰冰😅大家一上枱唔好掛住影相,要好好趁熱食品嚐😊❣️煙燻糖心蛋🥚淡淡煙熏味,食得出廚師用心處理👍❣️舖頭地方唔算大,繁忙時間一定要等位,但店員都好有心機每枱介紹😃💚💚💚💚💚
大阪過江龍🍜一早已經book mark咗😜
今日嚟到中上環食lunch😋中午12點已經開始排隊🥲

❣️煙燻糖心蛋🥚淡淡煙熏味,食得出廚師用心處理👍
💚💚💚💚💚