2019-09-26 507 浏览
餐厅装修有啲似私房菜嘅感觉;环境宁静,而且灯光暗暗的,几有情调。我哋叫咗晚餐$438/head先有香草包及芝士包,食落去香草包好香;另外芝士包好似Pizza咁脆,面上少少芝士,食落都几香,新鲜热辣辣。头盘有牡丹虾芒果乳酪沙律,牡丹虾刺身够大只,食落鲜甜,而且芒果酸酸地几开胃。另外一个系蕃茄水牛芝士配猪肉肠,芝士唔会太济,加埋番茄食唔错;而且个肠有半条,所以做前菜不错。餐汤系南瓜汤,味道较酸,几creamy!主菜系原只鱿鱼筒酿鸡肉糯米饭,配搭几特别,有鱿鱼香味,入边又有啲饭。加配意大利蕃茄汁,感觉几清新。黄油鸡胸酿鹅肝火腿呢个菜式应该要好花功夫,都系第一次食。黄油鸡面上卜卜脆,入边啲肉一啲都唔「鞋」,食落有淡淡的鹅肝香。最後甜品系粟米芝士饼配焦糖爆谷粟米,味好突出几得意。

我哋叫咗晚餐$438/head

餐汤系南瓜汤,味道较酸,几creamy!

最後甜品系粟米芝士饼配焦糖爆谷粟米,味好突出几得意。