2020-09-22 1386 浏览
好耐冇写过食评啦 呢排大家都开始返返工 Lunch梗系约附近朋友食下饭 朋友推荐今次就嚟试吓先Lunch时间我大概12点半嚟到 都大概等咗三个字先入到位 里面空间都算阔落 我哋被安排坐到房间入边 但系可能坐得太入 叫侍应𠮶阵有啲麻烦😞个Menu都几多fushion菜首先当然叫咗佢个出名嘅豚肉小笼包 果然好Juicy 个皮都好薄 夹𠮶阵要小心跟住叫咗个虾天妇罗拼樱花虾蔬菜饼 个名真系好长 不过其实就系天妇罗同埋蔬菜饼 樱花虾就唔系好食得出 不过份量就真系够晒小食仲叫多咗个麻酱抄手 呢个就普普通通不过不失 普通抄手加麻酱嘅味 唔算太有惊喜饭方面叫咗个黑松露野菌蒸鸡饭 呢个制作需时 大概等咗15分钟先到 野菌蒸鸡饭就几好食 啲鸡都好嫩 但系黑松露味就唔系好够最后两个人埋单三百几蚊 以咁嘅份量价钱算系好惊喜 所以对比番个质素同埋餐厅喺置地。收货有余
好耐冇写过食评啦
呢排大家都开始返返工 Lunch梗系约附近朋友食下饭