2020-03-08 756 浏览
本身一行三人系附近行街,有人推介话不如来呢间食沾面啦。呢间野本身都难揾,门口连个牌都无好似临时顶人间野来做咁。去到见到得2个人等紧咁唔系好多人就等下,点知等左成20min先入到去。最搞笑个店员咩都唔讲,比左张纸我地,咁本身无野就咁圈姐,佢纸系hea到一个点系得个名咁,姐系XXX沾面得个名 同日文 咁我叫樱花酱油沾面 我唔知有咩啦 ,我就加蛋加叉烧果d ,佢无啦啦系到话有晒系入面 个feel好似玩紧我咁咁最紧要睇佢好唔好食姐,一来到真系出晒事。差d想走咁,本身满怀希望。佢个沾面汁可以系唔热,仲要劲油劲重口味。真系出晒事,你咁油腻都唔知点食,好似饮紧d油咁,仲咸到傻左,要不停系咁饮水先得,冲话加上汤饮真系笑左,我仲以为我饮紧打边炉d汤仲要系冻左嘅。同行ge人同我打左个眼色,咁我都知食完快d走算。机会我就唔会再比佢,唔会有下次。
本身一行三人系附近行街,有人推介话不如来呢间食沾面啦。

个feel好似玩紧我咁

机会我就唔会再比佢,唔会有下次。

樱花酱油沾面