2020-10-22 1813 浏览
朋友介绍话呢一间餐厅好适合两个人黎庆祝所以两个人拍拖就黎呢度食下一入门口佢哋都好好招呼😛好钟意呢度嘅系楼底比较高有个吧枱 气氛都比较浪漫💕坐低见到佢哋而家有个套餐 价钱唔算贵但系选择都几多😙我哋首先前菜要咗 路易斯安那特色蟹饼我第一次食到蟹饼系咁鲜味同啖啖肉 完全令我喜出望外 佢哋轻轻咁样将蟹饼整到脆身😘所以食落去特别有香味之后服务员就将我哋有嘅海鲜 放入呢个袋加埋我哋自己拣嘅柠檬牛油汁🤪感觉都好新鲜 而且隔个袋都闻到𠮶阵香味发现佢哋份量都几多 有10只虾10只青口同10蚬👌我本身系一个好钟意食虾嘅人 佢哋嘅虾肉爽滑弹牙 而且最钟意佢哋嘅酱汁酸酸甜甜而且又有牛油嘅香味 好正😎而且海鲜嘅丰富嘅蛋白质所以食完都饱饱地🍴之后仲有另外一个主菜系香煎刺身带子意粉首先要一大赞佢哋嘅带子非常新鲜 融雪嘅效果做得好好🥰完全唔会觉得有雪味落牛油煎左之后好好食 !而且意粉煮嘅程度都唔错 冇嗌错度☺佢哋嘅嘢饮都系我自己一个好钟意嘅选择😉男朋友蓝色𠮶一杯 佢话感觉几清新用嚟送海鲜真系OK❄我自己个杯蜜桃味为主打 用嚟打卡已经非常之吸引🤪而且饮落去嘅感觉好fresh 甜甜地嘅感觉可以中和返牛油嘅油腻感💗最后嘅
朋友介绍话呢一间餐厅好适合两个人黎庆祝

而且海鲜嘅丰富嘅蛋白质所以食完都饱饱地🍴

之后仲有另外一个主菜系香煎刺身带子意粉
首先要一大赞佢哋嘅带子非常新鲜 融雪嘅效果做得好好🥰
完全唔会觉得有雪味
落牛油煎左之后好好食 !
而且意粉煮嘅程度都唔错 冇嗌错度☺

佢哋嘅嘢饮都系我自己一个好钟意嘅选择😉