2019-04-08 46 浏览
誉发开左咁耐都未去过揾食🙆🏻🙆🏻试吓5楼呢间eat me Bar and restaurant😎😎见到个set dinner 几多野食几齐就叫左个set b 🙆🏻🙆🏻加多分小食拼盘🙆🏻🙆🏻是日餐汤系忌廉汤 用呢个价钱配返咁上下质素既餐汤👍🏻,都有配料系入面👍🏻👍🏻👍🏻之后先上忌廉扁意粉😋😋呢度有些少费解点解唔系上咗沙律前菜先😂如果如果以西餐来讲,意粉叫中规中矩,因为汁太多,接近变咗汤意粉,好彩有风干火腿搭救👏🏻👏🏻👏🏻之后终于都到前菜三文鱼沙律,三文鱼方面唔吝啬🙆🏻🙆🏻🙆🏻去到小食拼盘 😋😋100松啲价钱 ,份量真系多 😋😋鸡脾几juicy ♥️♥️薯条有shake过味粉之后但都系咁脆 😯😯呢个几推介👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻去到另一个主食至尊薄饼芝士酱多到喊出嚟😂😂😂几抵食 👍🏻👍🏻配料几够,呢到拎返分😍😍饮品方面叫咗杯榛子酱朱古力同埋美式咖啡,水准一般,因为都好难失手😂😂甜品系焦糖炖蛋,而我同行友人叫左士多啤梨雪糕 以为都系雀巢之类,但竟然揼本用mõvenpick,呢个有啲惊喜😍😍😍总括嚟讲呢餐饭,400松啲价钱真系唔失礼而且份量唔会太少👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻系食得过既🙆🏻🙆🏻
誉发开左咁耐都未去过揾食🙆🏻🙆🏻

是日餐汤系忌廉汤

之后先上忌廉扁意粉😋😋
呢度有些少费解点解唔系上咗沙律前菜先😂

之后终于都到前菜三文鱼沙律,三文鱼方面唔吝啬🙆🏻🙆🏻🙆🏻

去到另一个主食至尊薄饼

甜品系焦糖炖蛋,而我同行友人叫左士多啤梨雪糕

2019-04-03
用餐优惠