2014-03-28 815 浏览
筋疲力尽情况下 我地见到d相几吸引 所以入左去食。餐厅装潢普通 似萨莉亚feel 我地被安排坐卡位 但系真系for 2个人坐既卡位:(menu分开好多张 图文并茂 列明价钱 非常清晰。我地叫左2个餐 男朋友叫左羊扒餐 我就叫左焗饭餐 只想简简单单食完饭就回家~男朋友个羊扒餐符送既餐汤同餐包 佢叫左白汤 入面有粟米粒同菇 味道几浓 吾会沟好多水甘淡而无味 不过颜色偏黄 男朋友话可能煲左好耐。 牛角包就有惊喜 好香牛油味 而且真系好松化又有少少脆脆地 好食过面包店!男朋友既羊扒配饭 今次佢叫左烧汁 羊扒size正常 分量吾算多 味道不过不失 味道吾突出 不过口感又好好 吾会稔吾会靭。佢+$8加煎鹅肝 我无食到 所以吾比评论喇 但系配菜凉哂 真系少少暖都无 应该改善下> <我既焗饭上场拉!有4小块猪扒 其中2块连骨 分量适中。黑松露味道几浓 啖啖饭都充满黑松露同芝士 而且食饭时仲会有少少芝士丝呢 猪扒吾算好厚 不过胜在好入味!左边既特饮需要+$5 右边热饮吾洗加钱 我觉得布丁甜左少少 不过几多红豆 椰汁味偏轻 奶味偏重 正 正合我心意!如果再冻少少可能会更加好饮需要加一服务费
筋疲力尽情况下 我地见到d相几吸引 所以入左去食。
menu分开好多张 图文并茂 列明价钱 非常清晰。

需要加一服务费