2022-05-04
唔知食咩好,Open rice搵,見好多人推介,又近火車站,咁就去馬。去到門口已經一小推人等位,但就無俾飛叫入座令到秩序混亂,還好等了一陣就已經有位。我地坐樓上,我個位俾部冷氣射住個頭,當然唔舒服,但好多鋪頭都有呢個問題。我點左個午市金邊粉,再加1打串燒(抵d呀嗎,食唔晒諗住打包)金邊粉好大碟!👍🏼味道都唔錯,性價比高!我反而對串燒失望,因為我好鍾意食,但佢好硬好乾,d豬肉好似煲完湯既瘦肉,😿係醬好食⋯老公叫左個豬手湯粉,佢話ok正常珍多冰ok~我叫珍多冰走冰都ok👏到最後我要個外賣盒,諗住裝得晒,點知都要拎多個先夠裝,問第二次個待應就有d唔奈煩,個膠袋要我自己去拎,自己拎都無所謂,係佢語氣同態度唔太友善。後記:性價比真係高的,大家真係要去試試,但串燒既失望令我再去既動力較低,除非唔食串燒
金邊粉好大碟!👍🏼味道都唔錯,性價比高!
老公叫左個豬手湯粉,佢話ok正常
珍多冰ok~我叫珍多冰走冰都ok👏