2019-09-30 77 浏览
與友人相約多時,滿分期待到東京大眾酒場共進晚餐,環境有如置身日本小店, 首先我們點了關東煮, 牛根蘿白都非常入味, 而家熱呼呼上菜的確令到胃口大增, 再上菜的是蟹肉蟹膏沙律, 分量確實大有驚喜, CP值很高呢, 四個人分都可以食到兩小碗, 而且味道還不錯, 沙律菜都好新鮮!這頓晚餐最期待的一定是蟹肉蟹膏甲羅燒, 係好濃郁既蟹味, 而且燒完一D都無乾既感覺, 配上薯片都係一個好特別既配搭, 出乎意料地夾, 真係大叫左一句好好味呀!!!!另一個重點就係放左係美人鍋物上面, 鍋物入面既雞 焗左十五分鐘都竟然無好鞋口既感覺, 仲好嫰滑, 而且湯底仲好好飲, 唔知係咪真的有美容既功效呢?總括來說, 這頓晚餐好滿足, 環境很好, 服務都不錯, 係同好友相聚既好地方!