2015-09-15 843 浏览
二人来到这里想食炸鸡, 但炸鸡无得叫半份, 一份嘅份量对两个人来说太多了, 退而求其次叫午市套餐.老公食牛肉定食 ($58), 佢用嘅牛肉似系打边炉嘅肥牛, 腌得几野味, 配菜亦多种类, 有椰菜沙津, Kimchi, 波菜, 芽菜, 著仔, 小形蛋卷, 半条肠及汤等, 都算均衡营飬, 味道不过不失.我叫嘅系杂锦石头碢饭 ($68) 好大碗, 里面有肥牛, 紫菜, 波菜, 芽菜, 萝卜丝及红萝卜丝等, 捞埋韩式辣醤, 好好味.呢度午市套餐包一款汽水饮品, 任添.  除非系度打趸吹水, 否则对我呢D老人家黎讲, 一杯就够.午市套餐抵食, 无加一! 之不过服务员就有点奇怪!  有位女待应都几欣勤, 又不时留意我哋叫左嘅餐黎左未, 又帮我哋追单, 但佢讲野超大声, 不停骂其他待应落错order (系non-stop 地讲), 佢带埋个仔返工(我赞成雇主比雇员带小朋友返工的!) 但骂佢个仔系度打机, 唔做工课劲大声, 唔理其他食客感受.  好嘈.   成个感觉唔似系韩国餐厅用膳.

2015-09-12