2022-10-01 84 浏览
上個星期日晚嚟咗呢間觀塘Dodam chicken,見佢食炸雞烤雞都幾出名,一於慕名而來😍😍因為得兩個人所以都叫唔到太多嘢食,所以揀咗牛肉炒粉絲同埋芝士辣烤雞😝 雞方面佢有好多唔同款,見呢個係佢推介又有芝士就揀咗呢款了🤣🤣 飲品我就叫咗Stawberry Smoothie~落完單之後好快就上飲品,Stawberry smoothie無咩驚喜,就係平時出面飲到嘅味🤣🤣 等咗一陣就上埋炒粉絲,佢呢個炒粉絲同平時有少少唔同,係偏扁同寬,但口感都不錯👍🏻👍🏻 牛肉份量都唔少!但有少少失望嘅係食完成碟粉絲個烤雞都未上🥺 同埋烤雞上嚟嗰陣都只係微暖唔係十分熱😢 不過佢嘅份量好多,仲有炒年糕、菜、芝士獅子狗等等配菜~ 雖然佢話係辣但作為一個唔係咁食得辣嘅人都覺得冇咩辣味🤣🤣🤣 怕辣嘅人都可以放心叫!👍🏻👍🏻 兩個人食晒兩樣嘢已經好飽~ 🥰🥰另外仲想講呢間舖頭嘅冷氣好大,而且坐嘅位置仲要係被風吹正,坐得唔係幾舒服🥹🥹 提提大家帶返件外套會好啲!