2021-08-11 562 浏览
又入觀塘係mee度見到呢間都唔錯就諗住試下,OR有外賣自取好方便🙌好耐沒食過牛肉飯就嗌咗醬燒安格斯牛肉定食,又加咗一份紫菜雞卷😋返屋企打開見到個飯量好足😂珍珠米飯又香又軟,首先合格👍醬燒安格斯牛就肥瘦適中,洋蔥同肉都又淋又入味,不過就鹹咗啲啲,連肉帶汁撈飯剛好😂芝麻醬椰菜沙律絲配黃羅白漬個羅白酸甜開胃都唔錯~紫菜雞卷原來就係類似唐揚炸雞卷紫菜再炸,比我預既要細粒喎😅都有啲juicy不過有少少油?搭配既蛋黃醬相對雞卷就慷慨好多⋯⋯😂醬燒安格斯牛定食 7.0/9紫菜雞卷6.5/9OVERALL 7.0/9小店裝修好有特點,店員亦都好親切,不過牛肉同雞卷個人都覺得量偏少😅我都唔係咩大胃王但兩樣嘢食完都沒飽⋯⋯🥴

醬燒安格斯牛定食 7.0/9
紫菜雞卷6.5/9