以前每年都至少去一次日本旅行🇯🇵~~日本除咗风影靓之外🍁❄️🌸,仲有好多好野食😋😋😋。其中一样就系日本pancake🥞😍😍!原来嚟自日本🇯🇵名古屋嘅人气班戟店品牌,有「名古屋No .1行列店」之称嘅 🌟🌟Hoi Hoi Pancake House🌟🌟已经嚟咗香港🇭🇰!!唔使飞✈️日本都食到日本美食🥰🥰!!大部份材料如面粉、鸡蛋、牛奶等均由日本直送🇯🇵✈️。店内班戟采用日本岛根县新纪元鸡蛋🥚、日本直送名古屋面粉厂特调的面粉新鲜制作。🍵🥞抹茶忌廉梳乎厘班戟🍵🥞梳乎厘班戟质地好松软,咬落去真系觉得好「梳乎」🤣🤣。再加上浓郁嘅抹茶忌廉和十胜红豆,抹茶嘅甘香中和红豆嘅甜腻,恰度好处😎😎。🏝夏威夷班戟汉堡配牛油果🥑、虾🦐、蜜糖🍯芥未酱🏝估唔到汉堡🍔都可以由班戟造😆😆~夏威夷班戟代替汉堡包又没有违和感😊😊,再配上牛油果🥑、虾🦐和蜜糖🍯芥未酱,带出另类嘅美味汉堡😍❣️而且配上有五味粉嘅薯条零舍不同👍👍👍!☕️焙茶牛奶🥛焙茶甘香加上香甜牛奶制作一杯可口嘅饮品😋😋。🌹玫瑰牛奶咖啡☕️🥛咖啡醇香和玫瑰花味香浓,如果钟意饮咖啡嘅一定要试吓😇😇。而且店内装修以木色为主,感觉自然清新,好似将整间日本cafe搬咗过来,犹如置身
以前每年都至少去一次日本旅行🇯🇵~~
日本除咗风影靓之外🍁❄️🌸,仲有好多好野食😋😋😋。
其中一样就系日本pancake🥞😍😍!
唔使飞✈️日本都食到日本美食🥰🥰!!
大部份材料如面粉、鸡蛋、牛奶等均由日本直送🇯🇵✈️。
🍵🥞抹茶忌廉梳乎厘班戟🍵🥞
梳乎厘班戟质地好松软,咬落去真系觉得好「梳乎」🤣🤣。
🏝夏威夷班戟汉堡配牛油果🥑、虾🦐、蜜糖🍯芥未酱🏝
估唔到汉堡🍔都可以由班戟造😆😆~
而且配上有五味粉嘅薯条零舍不同👍👍👍!
☕️焙茶牛奶🥛
焙茶甘香加上香甜牛奶制作一杯可口嘅饮品😋😋。
🌹玫瑰牛奶咖啡☕️🥛
咖啡醇香和玫瑰花味香浓,如果钟意饮咖啡嘅一定要试吓😇😇。
而且店内装修以木色为主,感觉自然清新,好似将整间日本cafe搬咗过来,犹如置身喺日本一样🥰🥰。
喜爱吃日本甜点嘅你,不要错过人气班戟
🌟🌟Hoi Hoi Pancake House🌟🌟啊💗💗~
抹茶忌廉梳乎厘班戟
夏威夷班戟汉堡配牛油果、虾、蜜糖芥未酱
玫瑰牛奶咖啡
焙茶牛奶
2021-04-28
等候时间
10 分钟 (堂食)
抹茶忌廉梳乎厘班戟
夏威夷班戟汉堡配牛油果、虾、蜜糖芥未酱