餐厅: 添好運點心專門店
资讯:

2015-04-14 3943 浏览
今次终于尝到最差嘅摘“星”食店。眼见满场游客,个待应仲问我识唔识睇中文menu (唔知我系似宾宾定ABC 呢?!) ,食完呢餐坚感觉d游客俾d旅游书呃,而又唔明究竟系米猪星有问题定系添添嘅质素下滑呢?!首先制度好有问题,追加点心只可加一次,即系点呀?!追加完食唔饱都逼你埋单,然后再走出去排队再入嚟食? 然后又写到明即叫即蒸,但样样嘢嚟到都系冻嘅!! 虾饺 - 除咗皮厚,我无嘢再讲! 糯米鸡 - 除咗成只系冻嘅之外,我无嘢再讲! 煎箩白糕 - 除咗冻同无箩白味之外,我无嘢再讲! 叉烧包 - 呢个算正常,因为系热嘅!仲有鲍汁凤爪同潮州粉果。因为经已好失望,所以连相都无影。都系得果句 ; 冻同埋皮厚!最惨系d茶都系冻嘅! 无可否认佢系平,平得嚟就算唔好味都要d食物热先得嫁。

然后又写到明即叫即蒸,但样样嘢嚟到都系冻嘅!!

虾饺 - 除咗皮厚,我无嘢再讲!
虾饺
糯米鸡 - 除咗成只系冻嘅之外,我无嘢再讲!
糯米鸡
煎箩白糕 - 除咗冻同无箩白味之外,我无嘢再讲!
箩白糕
叉烧包 - 呢个算正常,因为系热嘅!
叉烧包

无可否认佢系平,平得嚟就算唔好味都要d食物热先得嫁。
2015-04-14