2020-04-19 286 浏览
我从来都唔会写食评,但系为唔想大家中伏,决定要写一次。同老公收左工入去mega box揾野食,果阵9点,好多铺都关门,见呢间野未食过就试下,一入门口就有人招呼,最搞笑既系果阵已经9点但系佢同我地讲9点5要离坐,坐低之后枱上有壸茶倒出黎得半杯仲要系已经冻晒既,有个正价餐牌同半价餐牌,跟正价餐牌写好晒先同我地讲有部份同半价系同款既话就写半价个number,算喇我重写,落单之后隔左阵先同我讲冇晒三文鱼腩,咁咪转三文鱼啰,但系上菜果阵又有三文鱼腩又有三文鱼,食落好腥,再隔一阵,又话冇晒虾刺身,点解唔系我落单果阵一次过讲既?整到先知冇?真系离晒谱!结果上到海胆寿司既时候先最恐怖,竟然咁既形态咁既颜色,个样仲差过争鲜既质素!试左一dd就想呕,一丝丝既野好呕心,问佢咩黎佢话唔同品种所以唔同色。。。 真系俾300蚊买个知字,以后都唔洗去。
我从来都唔会写食评,但系为唔想大家中伏,决定要写一次。

2020-04-17