次次抛个波俾FD拣食咩都会中伏,今次中晒大伏,离晒大谱,食到我成肚火,睇到最后包你唔会想去谂唔到食咩,个FD话不如打边炉放题,咩都有得食呀嘛行经呢条街其实都好多做放题,但就呢间特别平D,仲有个姐姐系楼下叫人入去话好抵食架试下谂住百零蚊放题,睇落又咁多好评wo,🙃🙃唉结果贪平咪真系冇好野啰话就话任食任饮,首先坐低谂住饮支汽水先啦原来唔系自己有个雪柜自助,而系等咗劲耐先有人攞个桶仔装咗4, 5支野饮饮完嘅话又要等好耐先有人再fill 4 , 5支过嚟明明就冇乜人食都要系到等佢hea完讲返汤底就都系基本款,叫咗个醉鸡锅冇特别影到相,因为系一个清汤锅另上一小碟唔知佢有冇醉到嘅鸡件,因为更cheap嘅仲系后面😱😰配料纸一眼睇晒,只有二十几款左右嚟到d配料,其实就系佢自己9执,呢度执d果度执d摆埋一碟俾你😰睇唔出有雪,似系就咁摆咗好耐😰d丸都仲话摆得,由佢d鱼片睇落就唔开胃又腥必须要批评佢d肥牛,点4份佢嚟4块系咩玩法?🤬4块薄cheap cheap肥牛仲要只色睇落极度唔开胃,好似变晒质咁🤬再填纸再等佢上又系要等劲耐🤮个蟹柳我真系未见过d咁恐怖咁玫红定桃红嘅表皮总之睇落就好似d唔知边间黑心工厂整出
次次抛个波俾FD拣食咩都会中伏,
今次中晒大伏,离晒大谱,食到我成肚火,睇到最后包你唔会想去

谂唔到食咩,个FD话不如打边炉放题,咩都有得食呀嘛
行经呢条街其实都好多做放题,但就呢间特别平D,
仲有个姐姐系楼下叫人入去话好抵食架试下
谂住百零蚊放题,睇落又咁多好评wo,🙃🙃
唉结果贪平咪真系冇好野啰

话就话任食任饮,首先坐低谂住饮支汽水先啦
饮完嘅话又要等好耐先有人再fill 4 , 5支过嚟
明明就冇乜人食都要系到等佢hea完

讲返汤底就都系基本款,叫咗个醉鸡锅
因为更cheap嘅仲系后面😱😰

配料纸一眼睇晒,只有二十几款左右
睇唔出有雪,似系就咁摆咗好耐😰
d丸都仲话摆得,由佢
d鱼片睇落就唔开胃又腥

必须要批评佢d肥牛,点4份佢嚟4块系咩玩法?🤬
再填纸再等佢上又系要等劲耐🤮

个蟹柳我真系未见过d咁恐怖咁玫红定桃红嘅表皮
总之睇落就好似d唔知边间黑心工厂整出嚟嘅垃圾🤬
食都唔敢食🤮

好心唔想做就唔好搞咁多野啦卖下点心咪算
真系好差,好劣,狗也不x,贴钱买难受,嬲到爆粗👎🏻