2021-02-16 727 浏览
成日都见到Beans门口有长长人龙🙈要预岩时间去排队等位👀记得我第一次食系5-6年系荃湾 个时得一间分店 宜家开左好多间分店😚☕️赏红茶奶盖𝐋𝐚𝐯𝐚 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 $58Lava toast有3只茶味全部都想试 见呢个系新出既一款就叫左呢个🤣一黎到已经闻到好香茶味 多士外香脆内软熟 一切开入面暖暖地既红茶酱即刻流出黎 好浓红茶味~点多士食好正😆上面系vanilla雪糕加黑糖奶盖酱 同红茶酱一齐点多士食好夹💗🦀黄金蟹肉意大利粉 $98见个个都话必食既一款 望落真系几靓既 食落好creamy粉意都做到al dente既口感😚不过佢既咸蛋黄味就真系唔系几食得出 咸蛋黄fans应该会失望😫蟹肉好少几乎冇咁🥺但惊喜系上面两条饼乾原来系肉桂饼条🤪
☕️赏红茶奶盖𝐋𝐚𝐯𝐚 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 $58
黄金蟹肉意大利粉