12:06过到泥谂住拎左位先,外面冇人排队,入面仲有10个位,朋友转个弯就到,点知侍应坚持要我系出面等到朋友到先可以入座入到泥地方好狭窄,每人一张圆形折櫈,朋友正放紧野入个袋准备坐好,侍应「提示」佢要坐低为止,仲系隔离等到佢坐低服务方面系零分🥚哦,原来唔收服务费,唔怪得唔会有服务,但认真惨过食澳牛,哥哥仔唔会甘恶。香茅茶好恐怖,似肥皂水咖啡冇特别,明明加左炼奶应该要特别香同甜,可惜冇。金杯优点系个杯真系炸得好薄脆,温度唔冻唔热,酱汁甜甜酸酸既,入面有好多红萝卜粒粒,上面有虾同红椒等。叻沙有椰香味,少辣,唔够热。虾太老同冇虾味。最好味系只蛋同豆卜,蛋既生熟度刚好,豆卜最吸味多士烘得好薄脆,但d kaya太稀又唔够甜。总括而言,食物卖相唔错,味道合格,服务同环境要扣分,价钱与质素唔成正比如果你钟意我今次既分享,请你马上立即宜家就俾个♥️同关注我😬按我个头像然后按「关注」🙇🏻‍♀️
服务方面系零分🥚

香茅茶好恐怖,似肥皂水

咖啡冇特别,明明加左炼奶应该要特别香同甜,可惜冇。
咖啡(炼奶)&斑兰香茅茶

金杯

金杯

叻沙

多士烘得好薄脆,但d kaya太稀又唔够甜。
Kaya  toast

按我个头像然后按「关注」🙇🏻‍♀️
2019-01-24
等候时间
7 分钟 (堂食)