2020-04-10 58 浏览
网上买咗个真空煲,约咗卖家去中环港铁站交收,下午同老公一齐去拎货,交收完谂起附近有间入咗全球Top50,近期大热嘅Burger Joys,就同老公去买招牌牛肉汉堡,返屋企食先🤣餐厅位置系士丹利街,位置单边,客人可以坐向街外嘅高脚枱,感觉更Free😄店内都有唔少顾客,而店员都好有礼貌问我地堂食定外卖,落单快手👍首先,梗系要点个Burger啦,牛肉汉堡,仲点多几款小食,等咗十分钟左右,就包好俾我地拎走👍返到屋企,拎出嚟个牛肉汉堡仲暖嘅,切开share食,个饱松软厚身,系甜包嚟,牛肉汉堡用安格斯牛肉造,肉质juicy,牛肉味浓,同一般嘅汉堡牛扒完全唔同,加埋酸瓜、蕃茄、生菜同紫洋葱,好好食呀🤩,我谂现场食就更加好味😅蒜香鸡翼,虽然隔咗一阵先食,但鸡翼都外皮仲脆脆地,夹杂蒜香,肉质嫩滑,鸡翼面搽咗泰式辣酱,更能提升食欲😋美式炸鸡配秘制辣酱,炸鸡肉香脆干身,唔鞋口,配埋佢用芝士做嘅辣酱,够特色😋蒜蓉薯条幼身,铺满粒粒蒜蓉,惹味😋佢地嘅牛肉汉堡真系冇得输,唔怪得可以拎到全球Top50之一嘅荣誉,食咗都回味无穷🤭

蒜蓉薯条幼身,铺满粒粒蒜蓉,惹味😋

2020-04-05
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
  • SingleBurger
  • 美式炸鸡配秘制辣酱