2017-08-16
我不嬲都唔寫食評,但呢次我為左寫食評,註冊開新的了。先講,服務態度差(叫人給碗,佢話用碟就得了。我跟佢講不好意思,我都係想要碟。佢好像左耳入,右耳出咁,沒來給我地碗用。)😓😓環境不衛生(碟,叉,刀都有一點點黑,髒!)😑😑食物也都唔新鮮,仲要咁貴!四個人要$1388,即係每個人都要$347,去食放題有些都唔駛$350,仲都好過呢間,去呢間要受氣,食物唔新鮮又唔好食!好心勸你地不好去呢間食,不值得你地幫襯!一去到,覺得幾舒適。揀左第一個湯也唔怎特別,有排骨,但夠味,ok la我最愛的乳鴿,但上碟時已涼了,外不夠脆,失望!看起來唔錯,幾期待呢!但最後。。吃起來沒有鮮味然而也沒咩心情影相,龍蝦是我地加叫,要幾百蚊,都係好細隻!也唔夠鮮味!牛肉粒係好軟,但唔似牛肉,沒牛肉味😩😩😩蟹也唔夠鮮味,反正就係海鮮都唔好食!仲有更離譜的!我好肯定馬拉糕放左好耐啦!一入口就覺得好酸,變壞了!!
好心勸你地不好去呢間食,不值得你地幫襯!
一去到,覺得幾舒適。
揀左第一個
湯也唔怎特別,有排骨,但夠味,ok la
我最愛的乳鴿,但上碟時已涼了,外不夠脆,失望!
看起來唔錯,幾期待呢!但最後。。
吃起來沒有鮮味
牛肉粒係好軟,但唔似牛肉,沒牛肉味😩😩😩
蟹也唔夠鮮味,反正就係海鮮都唔好食!