2010-10-10 20 浏览
之前未開始寫食評時嚟過呢度幾次, 今次再嚟就要寫下la!!我覺得佢哋啲拉麵湯底好有特式, 不同地方不同味道, 正~~~因沒有影到餐牌, 所以唔係好記得個餐嘅全名, 我同老公每人要咗一個本格美國牛肉, 老公跟喬麥冷麵, 我就跟喬麥麵(醬油湯底), 亞女要豬軟骨拉麵(博多濃豬骨湯底), 平時我就食豬軟骨或者豚肉拉麵, 兩款都好好味~~~~本格美國牛肉, 好軟滑, 一啲都唔'鞋'唔'un', 好juicy, 加埋啲炒香咗嘅蒜粒, 超....超....超好味呀~~~~~豬軟骨拉麵個湯底好濃, 以前會跟埋一舊牛油, 可以自油加埋落去啲湯度, 加強個湯嘅味道, 好正, 但而家就冇咗舊牛油, 唔知點解?? 豬軟骨炆得好淋, 好入味, 真係好好味!!! 拉麵做得好彈牙, 唔會淋, 好食~~~~之前食過牛舌, 都好好味架~~~藍田區有一間高質數嘅拉麵館, 超正~~~~
之前未開始寫食評時嚟過呢度幾次, 今次再嚟就要寫下la!!

之前食過牛舌, 都好好味架~~~

藍田區有一間高質數嘅拉麵館, 超正~~~~

2010-10-06