2015-12-16
見門口平時咁多人排,今日一於去試下。一點既時候唔洗等位,轉個頭點半番去要等半個鐘。其實有人出,但遲遲唔俾人入,皆因冇人得閒執台。叫左一個牛肉窩配白飯 沙律味僧湯。飯難食,肉韌,湯咸,沙律正常普通貨另外一個金菇牛肉卷拉面,有卷物 沙律呢個正常,金菇卷夠味,卷物都係正常頂癮之處冇啦啦熄燈播生日歌,仲要有閃爆雷射效果,先唱英文,完左大家都有拍手,點知繼續播著通話,再播廣東話,附近d 台已經話點呀,完未呀,隻眼被d 激光射爆了,歷時唔知幾多分鐘,感覺置身偉大祖國。以為完啦,個個已停晒手好耐諗住繼續食,點知佢播第二次,重新再由頭loop 過。頂!!食餐飯啫,洗唔洗搞番個嘉年華。有食客頂唔順叫佢開番燈熄左d disco 射燈,大家都感謝佢,可以正正常常食番飯。本身大家見突然熄燈播歌都感新鮮,而其他食客都替主角開心 拍手,但成件事被搞到爛晒,呢d 咪得不償失,討好一台得罪其他食客。到埋單,侍應搞唔清我台號,話佢知台號之後等左好耐,原來冇埋到。隔離台一話埋單已俾錢走人。
叫左一個牛肉窩配白飯 沙律味僧湯。
飯難食,肉韌,湯咸,沙律正常普通貨
另外一個金菇牛肉卷拉面,有卷物 沙律
呢個正常,金菇卷夠味,卷物都係正常
题外话/补充资料:
野食唔係好食,感覺騎呢,冇下次