2021-08-10 129 浏览
附近观塘工厦多咗好多小店,因为当日想去嘅餐厅都full哂,就随便揾一间食lunch。既然呢间Boon有位,咁咪试下啰,点知就中哂伏。环境舒服嘅,装修都好唔错,想坐下饮杯野都ok,但性价比真系太低,食物质素较差而价钱又唔平😓😓当时同行两人,叫左一个左口鱼意大利饭,一个油封鸭腿。个饭就真系好普通,放得入口但连女仔都食唔饱,半碗饭都唔知有无,咁就$1xx另外嘅鸭腿,就好似普通煎完嘅鸭腿咁,腌得唔够,薯蓉泥无味,食落似隔夜再翻整,椰菜花硬到好似无渌过咁,个汁就明显hea整,0特别😓😓饮品都系普通smoothie 啰,无期望太多,咁又$5x。如果食物质素ok或者feel到餐厅用心煮呢几道菜嘅话,$35X食lunch系绝对无问题。可惜,食完只系觉得餐厅揾人笨,当人水鱼咁㓥啰,仲要收人加一,水都无一杯😓😓😓真系试都唔洗试。

饮品都系普通smoothie 啰,无期望太多,咁又$5x。

真系试都唔洗试。
2021-08-05