2021-08-10
附近觀塘工廈多咗好多小店,因為當日想去嘅餐廳都full哂,就隨便揾一間食lunch。既然呢間Boon有位,咁咪試下囉,點知就中哂伏。環境舒服嘅,裝修都好唔錯,想坐下飲杯野都ok,但性價比真係太低,食物質素較差而價錢又唔平😓😓當時同行兩人,叫左一個左口魚意大利飯,一個油封鴨腿。個飯就真係好普通,放得入口但連女仔都食唔飽,半碗飯都唔知有無,咁就$1xx另外嘅鴨腿,就好似普通煎完嘅鴨腿咁,醃得唔夠,薯蓉泥無味,食落似隔夜再翻整,椰菜花硬到好似無淥過咁,個汁就明顯hea整,0特別😓😓飲品都係普通smoothie 囉,無期望太多,咁又$5x。如果食物質素ok或者feel到餐廳用心煮呢幾道菜嘅話,$35X食lunch係絕對無問題。可惜,食完只係覺得餐廳揾人笨,當人水魚咁劏囉,仲要收人加一,水都無一杯😓😓😓真係試都唔洗試。
真係試都唔洗試。