2011-11-04 216 浏览
寻晚兴起想打边炉..谂紧谭鱼头好定宁记因为其中1个朋友食过宁记..谭头鱼要9点半后先任食..唔岩睇戏时间..9点去到宁记..1开始个较肥后生既侍应态度好好..讲起收费服务108/1位..锅$40..酱油果D茶介另收费..都算啦..野饮另外收费..收茶介..但系茶系冻既..?跟住嗌第1转..最多野黎..不过都系漏左由鱼..同其他野..第2转...嗌左3种菇,2碟肥牛,猪下青,牛柏叶,由鱼,2只菜,2种滑佢只系俾2碟肥牛同2碟滑我..其他乜都唔上..我问侍应..唔该..系咪冇哂由鱼..?佢先拎俾我..咁我落2次单做咩?都唔俾我..之后我即刻写多张..同侍应讲..唔该跟1跟..最后都系冇猪下青..菇得1只鸡脾菇..成个场计埋水吧得2个人做野..11点走时..先见到几个人出黎做野..肥牛-每碟得5块..血色好肉酸..好唔新鲜牛柏叶+花枝-1定系双拼咁上..搞到想食多D花枝都唔得..普通芝士肠-系好食既..菜-冇乜味..鸡子-入面系液体..牛根-好难食由鱼::好食..菇类好普通..汤底我拣左4川麻辣拼清汤4川麻辣唔好味..得个麻字个锅又细..旧猪骨咁大旧..点食野,,野食又唔多野拣..漏单漏到都
寻晚兴起想打边炉..
谂紧谭鱼头好定宁记
因为其中1个朋友食过宁记..
谭头鱼要9点半后先任食..
唔岩睇戏时间..
9点去到宁记..
1开始个较肥后生既侍应态度好好..讲起收费服务
野饮另外收费..
收茶介..但系茶系冻既..?

跟住嗌第1转..最多野黎..
不过都系漏左由鱼..同其他野..

佢只系俾2碟肥牛同2碟滑我..其他乜都唔上..
我问侍应..唔该..系咪冇哂由鱼..?
佢先拎俾我..
咁我落2次单做咩?都唔俾我..
之后我即刻写多张..同侍应讲..唔该跟1跟..
最后都系冇猪下青..菇得1只鸡脾菇..
成个场计埋水吧得2个人做野..
11点走时..先见到几个人出黎做野..

肥牛-每碟得5块..血色好肉酸..好唔新鲜
芝士肠-系好食既..
菜-冇乜味..
鸡子-入面系液体..
牛根-好难食
由鱼::好食..
菇类好普通..

汤底我拣左4川麻辣拼清汤
4川麻辣唔好味..得个麻字
个锅又细..旧猪骨咁大旧..点食野,,

野食又唔多野拣..

漏单漏到都冇心情食..
埋单每人$160
边度值..?咁既服务环境..
我不如去食小肥羊..价钱差唔多之嘛..