2007-08-08 2 浏览
我谂每一个大埔人基本上都会食过珊瑚堡﹐点解?因为个位太好﹐系正吉吉岛隔离﹐地方又大。其实食物唔算特别差﹐一般焗饭or西餐都唔错的。不过有一个大家都发现既缺点就系实在太多人去﹐结果d waiter实做唔切﹐个个都冲锋陷阵咁。明知唔够人手好心就唔好排咁多款餐具啦..食个中式大碗饭都排哂成堆西餐既餐具﹐结果反而唔记得俾只筷子同匙巾人﹐有d失败。同屋企人两个人食左一个T骨一个大碗饭﹐t骨好好好大块﹐两边既味道分别得好清楚﹐西冷有口感﹐而牛柳就软身。大碗饭就系一碗乜都有既饭﹐墨鱼够大只不过唔好食﹐腩肉ok﹐其他食完都唔记得系咩味。总结就系食得好紧张﹐倾唔到计﹐好想快d走。不过如果唔系咁多人既时候﹐不失为一个唔错既选择既。