2019-10-24 119 浏览
見到呢間野好多好評所以黎試,點知完全中伏!!1點左右叫餐,午餐個沙律已經冇晒薯仔,用咗啲超級怪嘅芒果汁淋左落個沙律度,隔離枱問佢點解咁參差,個侍應之後直接拎走左啲薯仔。羅宋湯都應該係罐頭湯但係起碼正常味。隔離幾台都甩單,我哋叫嘅其中一個carbonara 1:15上菜,但係另外一個咖喱炒意粉就1:40先上,每一台都係有一個食完望住另外一個人食。食物水平還可以除咗青口係overcooked,但應該唔係藍帶嘅水平。隔離枱叫咗幾杯凍檸茶,竟然上茶時發現無落檸檬!之後切個檸檬都遲咗10分鐘!最痴線嘅係嗰兩個侍應工作能力太低,搞到個廚師要出嚟同佢地執手尾,例如傳菜、連收銀機都唔識用!