今日同朋友上堂前见面~好随机咁搵左间系上堂地方附近既餐厅,见又几多人就入去试下!谂住包无死嘛🤪🤪🤪环境比较简约  就是正常餐厅既装修~但印象深刻系舖头真系好窄好窄!条路只系够一个入行,所以会经常见到侍应让路既情况出现架😆菜式来到已经觉得视觉效果好正!可能系因为好多颜色既关系👍🏼但味道比想像中好!所有材料都好新鲜  特别系我最爱既蘑菇好多汁又烟韧  连件多士都好食架!而我朋友食既美式all day breakfast 我试左其中既蕃茄同肠仔都好正!Iced peach shaken tea 甜度岩岩好  又有香香既蜜桃味  好岩我口味!下次饮叫埋少冰就perfect  la!我朋友表示咖啡味好出好香但玫瑰味就差啲~细细杯食晒个早餐後饮都吾会太饱 !由於环境都真系坐得几逼 如果谂住同三五知己chill一个下晏既话就难啲啦 因为倾咩都一定会比人听到哈哈 普通食餐我觉得系可以的!性价比都好高!一定会再帮衬^_^

美式all  day  breakfast
Iced  peach  shaken  tea