2024-03-28 297 浏览
️.以前旧舖因为地方太细 堂食位置唔多,所以通常都系外卖居多,依家终于开番间多啲位可以堂食 就立刻去帮衬👻店舖提供花甲粉和百搭粉两款,如果唔食花甲既朋友仔可以拣百搭粉配两个自选𩠌💕🌟花甲粉除咗花甲外 仲会有娃娃菜、金菇、豆卜另外可以自行拣选芫荽、葱、炸蒜丶辣度同麻度,建议唔食得辣嘅朋友仔拣bb辣🤓如果另外想再加其他𩠌都有好多选择 大概$6-$10到 面类都系除咗粉丝以外都有乌冬米线可以拣⚡️花甲粉 $62好钟意佢𠮶种汤底 麻得黎又好香😍加上豆卜𠮶啲索哂啲汤汁食真系好正😝😝堂食热辣辣系正好多 粉丝相对上系会比较淋身 ♨️去咗新店一次帮衬之后,个人认为外卖会比较好,因为新店安排始终未够完善,初时以为收银同事安排位置,之后先发现原来自己揾位坐。其实有啲混乱,有啲人霸住咗成张四人枱,当想入去坐又要好尴尬咁问。⭐️喺收银order完付款后,等飞号自行去取餐,的而且确明白人手未够要客人自己出去取餐系无可厚非,不过流程上系可以做得好少少☺️同埋其实感觉上觉得堂食个质素系冇咁好😔外卖拎返屋企食系会冻咗但觉得个味道都唔影响😙

🌟花甲粉除咗花甲外 仲会有娃娃菜、金菇、豆卜

⚡️花甲粉 $62

花甲粉