最近留意到佐敦呢间铁板烧加火锅半自助放题promotion, 每枱有极盛龙虾🦞鲍鱼带子海鲜拼盘盛合之外, 仲可以另一边箱任点任食火锅!作为食肉兽既你, 仲可以任饮原浆嘉士伯, 咁既价钱, 今次仲唔揽住个肚腩走?一坐底职员就会好快为你送上海鲜盛合, 全程QR Code任点任食火锅配料。海鲜拼盘有龙虾带子圣子鲍鱼大虾等等, 职员建议海鲜比较适合铁板烧。龙虾够大只又鲜甜仲有膏喎😍😍火锅配料食材都唔错, 牛肉款式多, 仲有其他任食火锅比较少见到嘅百花酿冬菇、鬼马酿油条、牛舌、蒲台岛牛拼盘、小笼包、特长蟹棒等等,绝对系火锅CP之选。甜品方面较为有惊喜既就是有樽装雪燕任食!! 好岩我养颜!! 唯一需要改善既就系抽气麻麻, 食完油烟味比较重。-●惊喜菜式: 海鲜拼盘、鬼马油条、樽装雪燕-●综合评分: 1. 汤底: ★★★★☆ 2.食材: ★★★★★ 3. 环境: ★★★☆☆ 4. 价钱: ★★★★☆

●惊喜菜式: 海鲜拼盘、鬼马油条、樽装雪燕
●综合评分:
1. 汤底: ★★★★☆