2024-03-31 506 浏览
同老公同个仔喺旺角度揾嘢食,去咗创兴广场,本来老公系谂住去有间泰式火锅嘅,不过佢上到去问嘢嘅时候觉得人哋无礼貌,之后我哋就去咗一间叫牛牛台式火锅度食,其实我哋都系第一次去。前几日我同人哋去完牛大人,嘢食都好味嘅,不过就贵, 同埋都坐得好迫。我哋拣咗个杏汁汤底同埋个臭臭锅,杏汁汤底都几有杏仁味,臭臭汤底我老公话几好。百零蚊任食火锅,见佢个雪柜里面啲嘢都新鲜,d菜系OK嘅,坐卡位又舒服,都算几多嘢食,佢又有个自助卤肉饭,同埋有个自助台式甜品,都几好味,个仔都食咗支雪条。啲服务都几好,啲人几有礼貌,我呢啲盲舂舂上去,觉得间嘢算系咁,又收得唔贵。总括而言佢百几蚊个质素我觉得几OK。希望多啲香港人帮衬返多啲香港嘅店舖,等啲食肆做得住。

总括而言佢百几蚊个质素我觉得几OK。

希望多啲香港人帮衬返多啲香港嘅店舖,等啲食肆做得住。
2024-03-30