2018-02-20
同老爺補祝情人節加上年三十, 都係要俾藉口自己食好少少既老爺推介呢間有得打邊爐同飲野既餐廳!一入到去d 座位已經好寬敞, 唔係平時食百幾蚊位個d 咁逼, 而且有d 位置仲可以睇到維港夜景!不過我諗要預早先得! 但唔洗心灰, 餐廳有個露台, 客人可以叫杯cocktail 出去對住維港慢慢飲番杯!價錢屬於中上, 但勝在有靚景, 仲有cocktail , 紅白酒飲品任飲, cocktail 同白酒質素不錯, 計落飲兩杯已經回本啦!食物方面, 叫左個三杯雞鍋, 入面真係好足料,狼洋蔥, 鴨血, 豆卜, 雞脾等等, 味道唔會太咸, 不過留意番會愈食愈辣牛肉同手打丸唔係任食, 兩人就送一碟, 食曬想再食就要另外叫...不過牛肉係好好食!! 但如果另外叫$178 蚊碟就真係有d 貴喇.....雖然價錢係比一般任食打邊爐貴, 但有cocktail 同酒任飲, 加上無限時, 食物質素偏高, 間唔時豪一餐都係值得既!值得一大讚既係呢度既服務, waiter 都好細心, 即使你出左露台飲野, 佢地會幫你較番細個火, 而且個個都好好禮貌, 好好笑容!!
老爺推介呢間有得打邊爐同飲野既餐廳!