2013-06-13 915 浏览
由山顶一直黎到这里,行到脚都震呀~不过这里简直就系我地既天堂。门口有只好乖好肥既猫猫,任人摸唔嬲。店舖不大,装修几靓,感觉好舒服,而且员工又好亲切好有礼貌。「Ice green tea latte」(左)即使加左冰,绿茶味仍然好浓好奶。「Yakult Lemon 益力多加柠檬」(右)酸酸甜甜,劲开胃,又解暑,可以自己试下整。「脆辣鸡三文治」 厚厚既蜜糖面包咬落好松软,蜜糖味超重,面包夹住件热辣辣既鸡肉好嫩滑,炸得好香口,肉汁超多,并不干柴,放耐左食都仲系爽脆多汁。最特别介绍系佢既芥末酱汁,味道调教得好夹,中间再夹有沙律菜同埋蕃茄,酸酸甜甜好岩夏天食。另外,有沙律菜作伴碟,生菜切丝咬落清爽鲜甜加埋伴汁一齐食,酸酸甜甜,成碟菜都好开胃。「French Toast」用1块蜜糖面包去炸,好浓蛋浆味,佢特别唔系加糖浆食,而系加Cream,Cream底下有一D生果粒(水蜜桃同梨),食得多都唔觉好腻,面包炸左仍然好松化,好味。「Banana Chocolate」香蕉好新鲜,加埋面包一齐食,仲有朱古力酱简值系完美配搭。「Honey ice cream」见到个样都知佢吸引啦!!!面包好食就一定啦,蜜糖雪

门口有只好乖好肥既猫猫,任人摸唔嬲。
店舖不大,装修几靓,感觉好舒服,而且员工又好亲切好有礼貌。

Ice green tea latte & Yakult Lemon

脆辣鸡三文治
French Toast
Banana Chocolate
「Honey ice cream」见到个样都知佢吸引啦!!!面包好食就一定啦,蜜糖雪糕都好好味,超级浓蜜糖味,唔会太甜,完全透心凉。
Honey Ice Cream
佢既面包真系全港最好食,下次要买一条番屋企慢慢叹。

题外话/补充资料: 中环lee间Bo-Lo'Gne将于7月中迁往中环结志街52号。 员工服务态度超好,笑容又甜,上菜又快,Ichiba desu!!!!
2013-06-12
脆辣鸡三文治