2021-11-17 145 浏览
平日黎小火焰諗住會易d 搵位,但。。。。 真係唔好扮醒。傳說中長期都坐爆人,原來係真架。any肥,好彩唔算等左好耐。究竟魔力何在? 睇下menu, 價錢都好合理,加上款式種類多。睇到我都好心動... 樣樣都想order 🙈🙈 避免眼闊肚窄,最後我同朋友order 左3款。其中最值得推介既係 芝士×農夫包×炸雞🍞🥐🥖🥨🍗🍖🧀《溶岩芝士炸雞麵包》呢個set HKD 188, 有沙律菜,炸雞,脆片,芝士農夫包,份量十足。芝士仲有質感有濃度岩岩好,無論係點炸雞,脆片定麵包都好滋味。食左幾件濃味野,又食返少少沙律菜,清下口腔,所以話呢個組合好貼心。最後,不得不提~ 農夫包,係我食過最好味道既農夫包。做到外脆內軟係有點喜出望外,除左賣相一流,仲依然保持到麵包新鮮,內裡芝味十足,配合埋其他調味粉,真係好野味,食一件已經好飽肚。

《溶岩芝士炸雞麵包》