2021-05-09 256 浏览
突然有临时饭局 又想食辣野 今次拣左麻辣派对 其实之前系尖沙咀都食过 觉得啲野都几好食 所以今次反兜🤤🤤夜晚7点几去到 都好多人下 啲位都爆爆地 最后叫左干煸四季豆 辣子鸡味既干锅 叫左田鸡,午餐肉,鸡脆骨,花椰菜同鲜牛肉落左单无耐 四季豆好快就到左炒得好惹味 肉碎加埋小小辣 啲四季豆有咬口 唔会过林 好食👍🏻无几耐 杯水果茶都到左 有两块西瓜,火龙果同奇亚籽。最欣赏反而系啲奇亚籽,健康之余又有口感,有啲野咬下甘。同埋杯野唔会话太甜,又够哂大杯,赞最后辣子鸡干锅都黎埋 拎黎送饭一流😆午餐肉系厚切版 好大旧😂😂本身想叫鸭舌 可惜无哂,但系鸡软骨都好好食,软骨多过肉,系我既cup of tea 😌😌牛肉就略嫌油左啲 不过就好滑花椰药系必叫 索哂啲香料既味 够哂重口味😋田鸡就炸到好香脆 但系无斩到啲脚趾😳啲脚趾清晰可见😂😂啲花生都几新鲜 完全无油亿味🤓限时个半钟 但啲店员都好好 见你未食完都唔会赶你走 如果提早喺OpenRice book定位可以免+1

落左单无耐 四季豆好快就到左

干煸四季豆