餐厅: 湯譜
资讯:

2022-05-02 227 浏览
一年一度母親節將近,唔知大家諗住點樣同媽媽渡過呢?一年365日,媽媽都一定會煲湯畀我地飲,就算有時出街食飯,都會留定啲湯俾我可以番黎先飲❤️趁住呢個媽媽節,我決定訂靚湯俾媽媽飲💕 是報答媽媽最好的禮物 🎁我也是一個湯控,咩湯都愛喝,而且可以喝很多碗,這次訂購 @soupdayhk 既燉湯真的深得我心❤️ 真係真材實料的湯😌 𝗦𝗼𝘂𝗽𝗱𝗮𝘆湯外賣可以寫埋母親節祝福語♥️(落order 時候寫埋),可以將自己心意傳達俾媽咪💕隨此之外,外賣仲有啜啜裝俾你選擇,岩哂上班一族或者唔鍾意食湯渣嘅人,方便簡單😆 累的時候直接加熱~15分鐘就可以喝到燉煮入味的湯,偶爾訂幾包放冰箱,隨時加熱隨時都能喝到一碗美味的盅湯👍🏻 神秘之選 花旗參燉雞湯(媽咪最愛) 花膠燉鮮奶湯調理 BetterDay] 黑蒜螺頭燉湯 黃耳雙菇竹笙桃膠燉湯

[神秘 MysteryDay] 神秘之選

[強人 WorkDay] 花旗參燉雞湯(媽咪最愛)

[靚靚 LadiesDay] 花膠燉鮮奶湯

調理 BetterDay] 黑蒜螺頭燉湯