虽然已订位,都要等一等,不过唔介意,因为故地重游,醉翁之意不在酒,趁机可周围行一行。入坐后点菜,菜上得不慢,热既菜色够热,冻既亦够冻。我地5个人,当中1个人细食,叫了:风沙鸡翼: 味道唔错,够入味,惹味得来系皮脆,入口可感受到有几咁热气!蜜桃沙拉骨: 个汁果味浓,好似用左罐头汁,肉就大少适中,只系肉味略嫌「削」左少少,个皮就LOK LOK脆。整体而言也是不俗。手撕鸡: 汁味道唔太浓,总算味道够---我指D调味,肉就始终不鲜(唔怪师傅...本地已难找到十足的「肉有肉味」...)。经典朱古力: 朱古力味浓,加CREAM当然很滑,整体系好味... 后果是女生大叫「好肥呀 」XD... ORDER佢全为怀旧!整体而言,3,5知己,食感情,此处一带人情味浓,应该还会再来。

风沙鸡翼
蜜桃沙拉骨
手撕鸡
朱古力
题外话/补充资料: 当晚都多人等位,建议唔好WALK IN。
2014-07-26
等候时间
5 分钟 (堂食)
风沙鸡翼
蜜桃沙拉骨