2020-03-22 105 浏览
唔知点解呢几日食极唔饱,食完正餐个甜品瘾就发作😳今次突然好想食雪糕又想食鸡蛋仔🤤就揾到呢间一次过满足我两个愿望🥰之前喺湾仔成日放完就去食,原来而家搬咗去上环,揾返回忆❣️𓂂👍🏼搬咗之后新增咗座位可以堂食🪑店内设计简单,但有漫画风格😍网上睇到原来主理人系法国蓝带厨艺学校🤩店主真系超级好😚我地拣左好耐,但依然好有礼貌咁serve,又俾我地试gelato味道,最后临近收舖时,都唔赶客,仲叫我地慢慢坐☺️Gelato 有low-fat 选择,适合减肥人士😳鸡蛋仔有好多选择 ,甜咸都有✨—————𓂂🍦 -$66(S)-|意大利扭纹低脂软雪糕•brownie朱古力碎鸡蛋仔•香脆牛油酥•热情果奶冻•脆脆片•scoop of the day|🤎🤎🤎🤎🤍(咁大杯都只系佢既S size😳!!😍先讲鸡蛋仔,我觉得真系好好食🥰外面脆卜卜,入面䁔笠笠,每粒都有流心朱古力🍫黑朱古力➕牛奶软雪糕,唔会甜到漏,chocoholic表未好中意🤤仲有passion fruit panda cotta中和甜味😋😖不过唔系几食到奶冻,scoop of the day系芝麻味gelato个人觉得唔太夹🤨同埋唔系几食到脆脆片🥺)—
𓂂
👍🏼
搬咗之后新增咗座位可以堂食🪑
店内设计简单,但有漫画风格😍
网上睇到原来主理人系法国蓝带厨艺学校🤩
Gelato 有low-fat 选择,适合减肥人士😳
鸡蛋仔有好多选择 ,甜咸都有✨

—————
𓂂
🍦[Night wolf] -$66(S)-
🤎🤎🤎🤎🤍
(咁大杯都只系佢既S size😳!!
😍
😖
不过唔系几食到奶冻,
同埋唔系几食到脆脆片🥺)

——————