Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐厅: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2018-12-31 246 浏览
今日食生日大餐,因为想食烤鸡,所以订左呢间餐厅。平时两个人食韩式炸鸡,叫一碟再加个紫菜包饭已经够哂饱,都叫唔到其他野,而呢间餐厅就好贴心咁提供platter嘅选择,又可以食炸鸡又可以食其他main dish!!我地叫左惊喜二重奏:半份原味炸鸡+安格斯肉眼扒牛扒用铁板上,”za za “声好兴奋牛扒几成熟自己决定,我地唔小心整熟左少少,大概七成左右,但依然系好有牛味炸鸡都好食嘅但唔系我想像中炸到金黄色脆一脆嘅炸鸡,反而更似烤鸡。有四五旧份量适中,而且有鸡翼位,不错。拼盘仲有薯条同泡菜食,好丰富!两款酱料分别系茄汁同水果味嘅酱(略似菠萝但分唔出,点炸鸡几好食)我地仲叫左水冷面同鲜虾沙律:虾系新鲜嘅,因为我男友如果食到处理得唔好嘅虾系会过敏,而他当日系safe嘅🙆🏻‍♀️另外要赞嘅系个沙律好大盘,虽然佢个菜底比较单一,但啲虾、蛋、番茄仔都俾得足料!食得开心。见今夜食咁多肉,谂住平平地叫返个面食下健康啲,呢个面够哂清,落左个醋(?)好好味,唔会太浓味,配料都好健康!营养之选,啱哂呢个炸鸡牛扒之夜haha总的来说很满意,食左好多唔同嘅野,质素全部都唔错,食炸鸡饮真露,一个开心嘅生日大餐。
今日食生日大餐,因为想食烤鸡,所以订左呢间餐厅。

我地叫左惊喜二重奏:半份原味炸鸡+安格斯肉眼扒
惊喜二重奏

牛扒用铁板上,”za za “声好兴奋

我地仲叫左水冷面同鲜虾沙律:
鲜虾沙津